Ambiance LKV Sinun välittäjäsi!

Ambiance LKV - Laatuvälitys Niemelä Oy on kiinteistönvälitystoimisto, jonka toiminta-alue on Helsinki ja koko Uusimaa. Tarjoamme kiinteistönvälitystä yksilöllisesti ja laadukkaasti.

Toimintamme kattaa asunnot, kiinteistöt, vapaa-ajanasunnot, toimitilat ja liikekiinteistöt. Välitämme kaupat ja vuokraukset, hoidamme myynti- ja ostotoimeksiannot.

Teemme asiantuntevat suulliset ja kirjalliset hinta-arviot.

Huomioimme ja kunnioitamme asiakkaidemme toiveita ja erityistarpeita. Olemme myös valmiita palvelemaan Sinua neljällä kielellä: suomeksi, venäjäksi, englanniksi ja ranskaksi.

Markkinoimme asuntoasi voimakkaasti kaikilla merkittävillä kotimaisilla markkinapaikoilla. Sen lisäksi, voimme halutessasi tuoda kohteesi hyvin esille myös venäläisillä markkinapaikoilla. Tämä laajentaa merkittävästi ostajakuntaa, erityisesti arvokohteiden sekä liike- ja teolllisuuskiinteistöjen osalta.

Olemme välitysliikerekisteriin merkitty viranomaisten valvoma välitysliike. Tämän lisäksi kaikki välittäjämme ovat suorittaneet LKV -tutkinnon, ja siksi pystymme hoitamaan asiantuntevasti sekä turvallisen tehokkaasti kaikki kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden myynti- sekä ostotoimeksiannot.

Etsimme nopeasti Sinulle myös hyvät ja luotettavat vuokralaiset sijoitusasuntoihisi.

Kun haluat tietää asuntosi arvon, ota yhteyttä ja sovi kanssamme maksuton arviokäynti tästä.

Ambiance LKV - elämäsi välittäjä.


Hinnasto

Suullinen hinta-arvio

Kohteessa käynnin perusteella annettu suullinen hinta-arvio on maksuton.

Kirjallinen asiantuntijan arviokirja

  • asunto-osakkeet 700 + alv 24 %, yhteensä     868 euroa
  • asuinkiinteistöt 1.100 + alv 24 %, yhteensä 1.364 euroa

Arviokirjan hinta hyvitetään välityspalkkiostamme, mikäli kohde tulee myytäväksemme vuoden kuluessa arviokirjan tekemisestä.

Asunto-osakkeen myynti

Myymme asunto-osakkeesi ammattitaidolla. Palkkiomme on 3,5 % + alv 24 %, yhteensä 4,34 % velattomasta kauppahinnasta.

Kiinteistön myynti

Verkostomme avulla löydämme ostajat myös arvokiinteistöille. Palkkiomme on 4 % + alv 24 %, yhteensä 4,96 % velattomasta kauppahinnasta.

Vuokravälitys

Asuinhuoneiston vuokravälitys, palkkio on 1 kuukauden vuokra + alv 24 %, yhteensä 1,24 kuukauden vuokra. Palkkion maksaa toimeksiantaja.

Ostotoimeksianto

Etsimme toiveitasi vastaavan asunnon. Palkkiomme ovat asunto-osakkeessa 2 % + alv 24 %, yhteensä 2,48 % velattomasta kauppahinnasta ja kiinteistössä 3 % + alv 24 %, yhteensä 3,72 % velattomasta kauppahinnasta.

Pyydä henkilökohtainen tarjous välityspalkkiosta tästä!


Ambiance LKV
Laatuvälitys Niemelä Oy

Töölönkatu 16 A 1, 00100 Helsinki
www.ambiance.fi
infmbiance.fi
skype: ambiancelkv

Ambiance LKV - Laatuvälitys Niemelä Oy

facebook twitter

© Ambiance LKV

» tietosuoja- ja rekisteriseloste

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)